Hulp bij het bestrijden of voorkomen van spinnen

Neem contact op

SPOED? DIRECT CONTACT VIA 06 22 80 20 13

  • 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen
  • EVM gediplomeerd personeel
  • Zowel particulieren als zakelijke markt
  • Veel kennis op het gebied van bestrijding en preventie
  • Kwaliteit en service gericht

Nut van spinnen

Spinnen zijn nuttig, ze ruimen namelijk veel insecten op. Spinnen maken een web waarin vliegende insecten vast komen te zitten en vervolgens door spinnen worden verorberd.

In Nederland komen ongeveer 640 spinnensoorten voor. In de woning en in de tuin kunnen met gemak vele soorten worden gevonden. Het zijn mooie, boeiende dieren die het waard zijn om een keer onder de loep te nemen. Sommige soorten hangen opvallend in een web of lopen in de zon over muren. Anderen verstoppen zich in kleine holletjes of kunnen alleen 's nachts worden waargenomen. Het zijn allemaal rovers die kleine diertjes eten. Hiermee dragen spinnen bij aan het evenwicht in de natuur, zodat bijvoorbeeld muggen of vliegen geen plaag worden.

Overlast door spinnen

Een nadeel is echter dat spinnen veel vervuiling aan gebouwen en vooral rondom buitenverlichting veroorzaken. Ook kan de ontlasting van spinnen de raamkozijn ernstig vervuilen, wat tevens ook schadelijk is voor de lak. Spinnen zijn in Nederland een beschermde diersoort, waardoor het spuiten met bestrijdingsmiddelen om de spinnen te doden niet meer is toegestaan voor zowel particulieren als professionele bestrijders.

Simpel, snel en milieuvriendelijk uw pand vrij van spinnen.

Wij kunnen biologisch en milieuvriendelijk, woningen, bedrijfspanden, verenigingsgebouwen, caravans, boten, etc. behandelen tegen spinnenoverlast. Dit ter voorkoming van spinnenwebben, uitwerpselen en overlast van andere insecten. Na een behandeling blijft een beschermlaagje achter dat een werende en vuilafstotende werking heeft waar spinnen zich niet thuis voelen. Het zorgt ervoor dat u voor lange tijd van spinnenoverlast verlost bent.

Neem contact op

Volledig vrijblijvend

SPOED? DIRECT CONTACT VIA 0622802013